Priser

Se priser nedenfor og book online. Eller kontakt os for tilbud. 

Ny bil? Vi udfører services efter fabrikkens forskrifter, så din bil beholder sin garanti. Det begynder at vi trygt kan give dig et godkendt stempel i din servicebog, når bilen er serviceret hos os. Ring til os og så finder vi frem til din pris.

Har din bil kørt mange kilometer siden sidste besøg? Så er det bedste valg et stort service.  Vi gennemgår bilen fra A-Z og kontrollerer alt er som det skal være. Derudover renser vi bilens bremser, skifter olie og filtre. Klik på billedet og læs, hvad vi mere gennemgår.

Til dig som ønsker at være på forkant. Vi anbefaler et lille service imellem store services, for at være på forkant med eventuelle skader. Vi forkæler din bil med ny olie og oliefilter, samtidig med at vi gennemgår de mest nødvendige punkter. Klik på billedet og læs, hvad vi mere gennemgår.

Skal du på bilferie i Danmark? Eller måske skal du rejse sydpå. Uanset hvad så er det altid dejligt med en kølig bil på de lange køreture. Få lavet et airconditionservice så du er sikker på, at klimaanlægget fungerer optimalt. 
*Prisen er kun gældende for biler kørende med R134a*

Er det ved at være den tid på året? Er du nervøs for om bilen kan klare turen igennem syn? Så lad os gennemgå bilen inden vi køre den til syn. Vi udfører visuel kontrol af bilen og ringer til dig med et tilbud, hvis vi finder fejl eller mangler.
*Skal din bil have udbedret fejl eller mangler for mere end 2.500 kr., giver vi 50 % på ’synstjek & bilsyn’ prisen.

Medbring dine hjul og vi skifter dem for dig. Når hjulene er afmonteret, laver vi samtidig visuel kontrol af bremser, styretøj, støddæmper, fjedre og hjulophæng.
*Prisen inkluderer ikke afbalancering og TPMS-ventiler*

Lad dine dæk bo på hotel imens du ikke bruger dem. Vi opbevarer dem for dig indtil det er tid til skift. Det betyder at du får mere plads der hjemme og vi holder styr på stand og kvalitet.
*Prisen inkluderer ikke afbalancering og TPMS-ventiler*

køb af fælge

Luksus hjulpakke - hjulvask, hjulskift og opbevaring

Få den fulde spaoplevelse. Vi vasker dine hjul, når de tages af bilen og inden vi sætter dem til opbevaring. På den måde sikre vi, at der ikke sidder fastgroet snavs når du skal bruge dine dæk igen næste sæson.
*Prisen inkluderer ikke afbalancering og TPMS-ventiler*

Pris 1.050 kr. pr. sæson

Kontrol af dæk

Dækskifte

Er dine dæk nedslidte og har behov for udskiftning? Så kan vi hjælpe dig med montering af de nye. Vi kan selvfølgelig også hjælpe dig med at finde de helt rigtige dæk til din bil – uanset størrelse. Prisen for dækskifte er pr. dæk og er inkl. afbalancering.
*Prisen inkluderer ikke TPMS-ventiler*

14”-17”. Pris: 180 kr.

18”-20”. Pris 199 kr.

21” og derover. Pris: 235 kr.

Indehaver af værkstedet

HAR DU ET SPØRGSMÅL TIL VORES PRISER?

Så er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. 48 17 04 55.

Du kan også udfylde vores online kontaktformular – så vender vi tilbage med svar på dine spørgsmål.