Dæk & Fælge

Hos Kørlund Auto kan vi altid hjælpe dig med dine dæk. Uanset om det handler om, at de skal samles, monteres eller opbevares. I vores dækcenter hjælper vi med hjulskift og afbalancering. Vi rådgiver også om dit næste køb af nye dæk og fælge.

Det er vigtigt at dækkene på din vogn er i orden, for ellers kan det påvirke bremser og affjedring så det ikke virker optimalt. For at bremsesystemet skal fungere optimalt, skal dækkene have det rette dækmønster og passe til lige netop din bil.

Vi samarbejder med AutoPartner hvilket betyder, at vi på vores værksted altid har fokus på godt håndværk og opretholder et højt teknisk niveau. Det gode håndværk betyder for dig, at vi altid leverer effektiv service.

Eurowheels - din genvej til nye dæk & fælge

Trænger din bil til nye fælge eller komplette hjul?

Synes du de fælge din bil er født med, er kedelige eller har du købt en brugt bil, som trænger til et nyt look – så har vi helt sikkert nogen nye fælge, som falder i din smag.

Ved køb af dæk og fælge via Eurowheels er priser inkl. moms og miljøafgifter. Ved køb af kompletsæt er dækkene monteret på fælgene, afbalanceret og klar til brug. Ved køb af løse dæk, kommer der merpris på ved montering.

Kontrol af dæk
Indehaver af værkstedet

Er du i tvivl om dine dæk overholder lovkravene?

Ring til os på tlf. 48 17 04 55 – så guider vi dig til den bedste køreoplevelse.

køb af fælge

Find dine nye stål- eller alufælge hos os

Kørlund Auto samarbejder med Eurowheels, som har et bredt udvalg af både stålfælge og alufælge i størrelser fra 13’’ til 22’’. Vi giver dig mulighed for at udforske et væld af muligheder i vores online katalog, så du kan sidde i ro og mag og finde lige præcis de alufælge eller stålfælge som matcher dine ønsker eller behov.

Er du i tvivl om hvad du skal vælge?
Så rådgiver vi dig gerne. Giv os et kald, og så sidder vi sammen med dig og finder de nye fælge, som passer bedst til dig og din bil.

Skal bilen have nye dæk?

Er du på udkig efter nye sommerdæk, vinterdæk eller helårsdæk så kan du også finde det via vores katalog. Hvilke dæk du skal vælge, afhænger af flere ting:

  • Din bils total vægt.
  • Hvor hurtigt bilen kan køre.
  • Hvor meget du køre på en sæson.

 

Dækkenes kvalitet spiller også en stor rolle for din køreoplevelse og holdbarhed sæson efter sæson. 

opbevaring af dæk
Kørlund auto medarbejdere

Få dine nye hjul tilsendt direkte til os

Når dine dæk og fælge er bestilt, kan du vælge at få dem tilsendt direkte til os på Rypevang 2, så de står klar til du kommer med din bil og skal have dem monteret.

Ring til os på tlf. 48 17 04 55 og lad os guide dig til det rigtige valg af dæk.

Indehaver af værkstedet

Finansiering

Har du brug for hjælp til finansiering af dine nye dæk & fælge?