Bliver du også nogle gange i tvivl? 

Det er ikke altid nemt at huske hvad vi tilbyder. Derfor har vi samlet nogle af de mest spurgte spørgsmål her.
Skulle du alligevel sidde og tænke “Hmm.. Jamen hvad med..” så tøv ikke med at ringe til os.

Ja! Vores mekanikere har flere års erfaring indenfor reparation og fejlfinding. Du kan derfor trygt lade din bil servicere hos os – uanset bilmærke.

Absolut! Vi kan servicere din bil efter bilfabrikkernes forskrifter. Vi anvender reservedele af original kvalitet og følger de biltekniske forskrifter hentet via autodata. Det gør at vi lever op til EU’s regler. For dig som bilejer betyder det, at du roligt kan lade din bil som f.eks. din nye Audi, VW eller Ford servicere hos os samtidig med du beholder garantien.

Du har mulighed for begge dele. Vi har både en stor, mellem og lille lånebil, så der altid en som passer til lige netop dit behov.
Tager reparationen over 4 timer, tilbyder vi gratis lånebil.
Har du hellere lyst til at vente, så har vi et loungeområde hvor vi servere både kaffe og te i ventetiden.

Ja! Så lad dine dæk bo på hotel imens du ikke bruger dem. Vi opbevarer dem for dig indtil det er tid til skift. Du får mere plads der hjemme og vi holder styr på stand og kvalitet.

Ja. Vi hjælper dig fra skaden er sket, til den er fikset igen. Vi arbejder tæt sammen med både taksator og forsikringsselskabet så du slipper for at bøvle med det.

Vi aftaler med dig, når du afleverer bilen, om du vil have en sms, opkald eller mail når din bil er færdig hos os. Vi holder åbent fra klokken 08:00-16:00 mandag – torsdag og 08:00-15:00 fredag. Har du brug for at kunne afhente i et andet tidsrum er det noget vi kan aftale.

Det er altid en god idé at give os et kald inden du ankommer. Så er vi nemlig sikre på at have den rigtige pære eller viskerblad til din bil. Er du på farten kan du selvfølgelig altid svinge forbi. Har vi det hjemme, så hjælper vi dig med det samme.

Ja! Hos Kørlund kan du få en serviceringsaftale på din bil. Det betyder at du har mulighed for at få store besparelser på dine reparationer.
Derudover tilbyder vi virksomheds rabat aftaler. Ring til os for at høre mere. 

Indehaver af værkstedet

Er dit spørgsmål ikke på listen?

Så er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. 48 17 04 55.

Du kan også udfylde vores online kontaktformular – så vender vi tilbage med svar på dine spørgsmål.