Hvem er vi?

Velkommen til Kørlund auto!

Hos os er biler vores passion. Vi brænder for at give både dig og din bil den bedste behandling fra start til slut. Kørlund Auto er et familieejet værksted og med start siden 1969 har vi sørget for hele tiden, at være ’up to date’ med den nyeste teknologi og viden inden for biler. Vi servicerer derfor alle bilmærker – både motor og eldrevne.

På vores adresse, Rypevang 2 i Allerød, møder du vores to dygtige mekanikere. Simon Halle og Christian Dalsgaard. De er altid til rådighed hvis du har tvivl eller spørgsmål omkring din bil.
På kontoret finder du indehaver Sanne Kørlund og datter Charlotte Kørlund. De er altid klar til at hjælpe med tidsbestilling, vejledning eller en god kop kaffe imens du venter.

Sanne Kørlund

Indehaver

Sanne Kørlund
Tlf: 48170455
Mail@korlund-auto.dk

Simon Halle

Automekaniker

Simon Halle
Tlf: 48170455

Automekaniker

Christian Dalsgaard
Tlf: 48170455
Rypevang@korlund-auto.dk

Kontor

Charlotte Kørlund
Tlf: 93637159

Kørlund auto historie

1968 er året hvor Vang Kørlund og hans hustru Erna Kørlund for første stiftede bekendtskab med auto verden. Firmaet og interessen har sin oprindelse i Hellerup hvor det startede på SHELL tanken på Bernstorffsvej. Virksomheden blev en succes og flyttede hurtigt til SHELL i Bistrup.
Fra 1969 og frem til 1974 drev parret den lokale tank sammen med værkstedet, som fik opbygget sig en kundekreds fuld af loyale og tilfredse kunder.
I 1974 besluttede SHELL at lukke flere af deres tankstationer og derfor måtte Vagn og Erna endnu engang flytte. Denne gang blev det til SHELL Farum, hvor deres sønner Per og Ole Kørlund trådte med ind i firmaet som mekanikere.
Familien var nu samlet om ét fælles erhverv og interesse.
I 1985 var det endelig tid til at finde lokaler og det var her Rypevang 2, Allerød kom ind i billedet. Automobilhjørnet var nu opstået. Her drev familien samlet virksomheden indtil 2005, hvor Vagn og Erna gik på pension og sønnerne Per og Ole overtog firmaet sammen med konerne Trine og Sanne.
I 2008 flyttede Per og Trine til lokaler i Kirke Hyllinge hvor de fortsatte importerer og salg af biler, under navnet Kørlund biler.
Ole og Sanne stod nu med Automobilhjørnet selv og ændrede navnet til Kørlund Auto. Her drev de i fællesskab værkstedet frem til 2012.
I 2012 måtte Ole desværre træde tilbage fra arbejdsmarkedet grundet sygdom og gik efterfølgende på pension.
I maj 2014 overtog Sanne officielt firmaet og sidder stadig den dag i dag som ejer af Kørlund Auto, der siden 1. januar 2015 skiftede fra en enkeltmandsvirksomhed til et anpartsselskab. 2020 blev året hvor Sanne og Oles datter, Charlotte gik med i firmaet. Sammen med hendes partner skal de på sigt overtage virksomheden og køre det videre under samme navn. 

Vang Kørlund, Per Kørlund, Ole Kørlund

Kontakt os

Indehaver af værkstedet

HAR DU SPØRGSMÅL, ELLER ØNSKER DU ET TILBUD?

Så er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. 48 17 04 55.

Du kan også udfylde vores online kontaktformular – så vender vi tilbage med svar på dine spørgsmål.