Garantier

Kørlund auto er medlem af den fri autoværkstedskæde AutoPartner.  Sammen yder vi 3 års garanti på udført arbejde jf. nedenstående betingelser:

OMFANG

Der ydes 36 måneders garanti på materiale- og produktionsfejl på autoreservedele og arbejde, som opstår og anmeldes i garantiperioden. Slid, ælde, og renoverede motorer er ikke omfattet af garantien. Øvrige undtagelser af dele/services kan forekomme, og skal fremgå af reparationsaftalen og faktura. Garantien omfatter ikke fejl eller skader opstået direkte eller indirekte som følge af kundens fejlbetjening, fejlagtig til- eller frakobling, overlast, motorsport, skødesløs behandling, mangelfuld vedligeholdelse, forkert brændstof, olie, smøremidler etc. og andre ydre påvirkninger.

PERIODE

Garantien gælder fra fakturadato fra AutoPartner værkstedet og 36 mdr. herefter. Ved udbedring af mangler under garantien ydes 24 måneders reklamationsret på udskiftede dele, dog minimum 36 måneders garanti fra det oprindelige anskaffelsestidspunkt.

DOKUMENTATION

Ved anmodning om garantiudbedring, skal skadesbeskrivelsen og fakturakopi/dokumentation fra AutoPartner værkstedet fremvises, for montering på det pågældende køretøj. Garantisagen skal indleveres og afkræves af det AutoPartner værksted, som har leveret ydelsen. Det er alene det udførende AutoPartner værksted som hæfter for garantien.

GODTGØRELSE

Kunden har intet krav på evt. indirekte følgeskader eller kompensation for gener, som kan være opstået pga. et defekt produkt/service. AutoPartner værkstedet har ret til at afgøre, om godtgørelse skal ske som kreditering af den oprindelige fakturapris eller som levering af en erstatningsvare.

ØVRIGE FORHOLD

Garantien er et tillæg og gældende ved forbrugerforhold og begrænser ikke på nogen måde de ufravigelige rettigheder, som garantimodtageren har i henhold til dansk lovgivning, herunder købeloven. Garantien er ikke gældende ved B2B.

IKRAFTTRÆDEN

Garantiordningen er gældende for køb foretaget hos AutoPartner værkstedet efter 1/1 2017, medmindre andet er anført.

Altid garanteret professionel service

Vi er medlem af den danske værkstedskæde AutoPartner. Kørlund Auto udfører service på din bil i garantiperioden. Også uden at du mister fabriksgarantien* på din nye bil. Vi servicerer din bil efter bilfabrikkernes forskrifter. Det betyder at vi anvender reservedele af original kvalitet og følger de biltekniske forskrifter hentet via autodata. Det gør at vi lever op til EU’s regler**.  For dig som bilejer betyder det, at du roligt kan lade din bil som f.eks. din nye Audi, VW eller Ford servicere hos os samtidig med du beholder garantien.

* For biler ny-indregistreret efter 1. januar 2003.
** Ophævelse af EU Gruppefritagelsesforordningen.

Autoværksted

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

At vi benytter reservedele, der er af original kvalitet betyder, at delene er af samme høje kvalitet som din bil er “født” med. Det vil sige, at vi bruger samme kvalitet af reservedele som der førstegangsmonteres på bilerne fra fabrikkerne.

Kørlund auto har adgang til det der hedder biltekniske data. Det betyder data, der er afstemt efter bilfabrikkernes forskrifter. Det gør at lever vi op til bilfabrikanternes krav og normer, og din bil bliver serviceret fuldstændig, som bilfabrikkerne kræver det. Det er altså med til at sikre, at de ting der skal laves på din bil ved service, bliver lavet.

For at bevare garantien på din nye bil skal du kunne dokumentere, at du har overholdt de anbefalede eftersyn. Derfor skal du sikre dig, at din mekaniker stempler dit servicehæfte samt at du har en udspecificeret faktura. Det betyder, at der bl.a. skal stå varenummer på fakturaen. Det er altså ikke bare nok, at der står en beskrivelse.

Nogle bilejere under sig over hvorfor bilen skal til service. Handler det bare om at værkstederne skal tjene penge? Nej, det er egentlig for, at du sparer penge i det lange løb.

Din bil skal nemlig vedligeholdes for at holde længere. Serviceeftersyn er med til at forebygge større skader og reparationer på din bil. Derfor anbefales det at overholde serviceintervallerne. Vær også opmærksom på, hvornår din tandrem skal skiftes, da det kan ødelægge bilens motor, hvis den springer. En tandrem er nemlig bilens hjerte, der holder motoren kørende.

Hvor ofte din bil skal til service afhænger af, hvor meget du kører. Hvis du er i tvivl, så kontakt os. Vi hjælper dig gerne.

Indehaver af værkstedet

HUSK!

Det kan være dyrt at få bilen på værksted. Derfor tilbyder vi finansiering af din værkstedsregning med et Autopartner kontokort. Så har du muligheden for at dele din regning op over en længere periode, så du ikke skal betale hele beløbet over én gang.