Erhvervsaftale

Du kan oprette en erhvervsaftale hos Kørlund auto. Vi sammensætter en løsning, der passer til netop din virksomhed og jeres behov. Vi ønsker at yde den bedste service og derfor er en af vores mest fornemme opgaver, at kunne tilbyde en nem og enkel løsning, når bilen skal på værksted – og det gælder selvfølgelig også for vores erhvervskunder.

Kom på farten hurtigst muligt

Vi ved, at når en erhvervsbil er ude af drift, så betyder det mistet omsætning. Derfor bestræber vi os på at hjælpe jer hurtigst muligt, så bilen hurtigt er på gaden igen. Skulle det ske at jeres bil har brug for flere dage hos os, så står vi til rådighed med en stor og rummelig Volkswagen transporter. Det betyder at I kan komme videre samme dag.

Kørlund auto medarbejdere
Philip Beck

Husk dine medarbejdere nyder samme fordele

Hos Kørlund Auto kan du samle serviceringen af alle dine firmabiler og opnå fordelagtige rabatter. Vi sammensætter en skræddersyet løsning til dig, hvor servicen er i top og prisen i bund.

Vores løsninger omfatter ikke bare firmaets biler. Den aftale vi laver med jer, giver samme rabat til medarbejderen, når deres privatbil skal til service.

Vi tilbyder gratis lånebil

Med en erhvervsaftale hos os, tilbyder vi gratis lånebil imens din egen bil er på værksted. Vores lånebiler findes i tre forskellige størrelser, så der altid er noget som passer dit erhverv.

  • Volkswagen transporter – stor og rummelige kassevogn. 
  • Opel Meriva – god og rummelig med plads til dagens materialer. 
  • Citroën C1 – den lille bybil, som nemt og bekvemt kan køre og parkeres alle vegne.
Gratis lånebil

Kombiner din erhvervsaftale med Au2Cloud for endnu flere fordele!

Indehaver af værkstedet

VIL DU VIDE MERE OM ERHVERVSAFTALER?

Så er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. 48 17 04 55.

Du kan også udfylde vores online kontaktformular – så vender vi tilbage med svar på dine spørgsmål.